Atmapriya bezit een ongelooflijke kennis en stelt je op zijn gemak door alles te voorzien wat je nodig hebt. Die veilige container gecombineerd met zijn bereidheid om op alle vragen te antwoorden, zijn de ingrediënten voor een topsessie. De structuur die gezet is en de vrijheid die hij je laat, laten een functionele flow ontstaan, waar ongedwongen richting het doel wordt bewogen.

Cederik Goossens (Facilitator, Coach)

On Yogic cleanse, its awesome, gentle and the most pleasant of all purification Rituals I've done until now.
With that there's also Atma who next to being an awesome man to be with also brings the teachings and guidance very pure, light and digestible. 10/10 recommendation 

Nathan Ryeul (Druïde, healer)

Atmapriya gecontacteerd om een yoga programma op te stellen. Met behulp van dit programma aan de slag gegaan en geleidelijk aan een mooie ruimte in mezelf ontdekt dankzij de oefeningen die een geheel vormen. De oefeningen dagen me uit en Atmapriya verschafte ook extra uitdagingen indien hem dit gevraagd werd. Door s morgens de oefeningen te doen werd de dag gemoedelijker doordat ik me energetischer voelde.

Sebastiaan Van den Brande (Legal Advisor SMART)

De samenwerking met Atmapriya was, zonder verwachtingen te hebben, super aangenaam… Een warme verwelkoming door een integere man. Vervolgd door een kennismakend gesprek. Er werden duidelijke besprekingen gedaan omtrent de wensen, doelen. Het was een heel prettig verblijf met lekkere thee en veganistisch eten, met een toegewijde gastheer.

Marcus Michielsen (Healer, Muzikant)

Complete rust en ontspanning. Dat is wat Atmapriya, de omgeving en zijn honden bij mij teweeg brachten. Ik heb me laten meenemen in de wereld van soundhealing in combinatie met stretching, massage en aromatherapie. Achteraf voelde ik me sterker, weer energie om mijn leven en mezelf te versterken. Dank u Atmapriya.

Lotte Kempenaers (Student)
 

Good teacher, knows what he's talking about & you can see he truly enjoys what he teaches!

Stefie Van den Bergh (Healer)

Good teacher, nice voice & easy on the eye.
Keep spreading the light brother!

Jaouad Alloul (Singer, Performer)

Kirtan was great!Long time I felt so relaxed.

Anneke Wastyn (Make Up artist)

Le Yoga en toute simplicité, douceur et efficacité... une belle façon de revivre son corps, autant que le 'Kirtan' est une voie facile pour retrouver son chant en le partageant. Merci!

Allesa Nespoli (dance facilitator)
 

Dank je wel Atma voor jouw professionele weldoende massage, die de vastgezette energie tgv stress in mijn lijveke heeft losgemaakt, gegeven in een rustige en warme ruimte met een ontspannend muziekje op de achtergrond. Een heel fijn onthaal en een opkikkerende nazorg met een heerlijk drankje. Net wat ik nodig had!

Nathalie (Kinesiste)


Kirtan en knuffels afgelopen zaterdag was heerlijk! Yoga, kirtan, knuffels, angelhugs en poezenesten het was allemaal om ter fijnst. "The day after" misschien nog net iets fijner; lang geleden dat ik nog zoveel energie had en ik kon me ook veel beter concentreren vandaag. Algemene gemoedstoestand is opperbest! Dankjewel  Atmapriya 

Annick Faes


Fijne, vredevolle ervaring - voor herhaling vatbaar.

Caroline Van de Velde

Kirtan was heel leuk! Ik ben helemaal tot rust gekomen. Zalig!

Jade Ooms


 

Atma%20praat%20met%20leerling%20kopie%CC
Atma%20Zittend%20portret%20armen%20open%
Dubbelfluit%20close%20kopie%CC%88ren_edi